Light up your business, Light up your safety

Wat heeft GR technics te bieden ?

icon-Lichtmasten

Lichtmasten

GR technics verkoopt en verhuurt mobiele lichtmasten. Kies je de STALICO lichtmast met stalen kooi of volledig dichte box. De lichtmasten zijn steeds verplaatsbaar, stabiel en eenvoudig op te zetten, en handig transporteerbaar met de STALICO transporter. Mix en match.

  • Met Tech-led 300w
  • Met Matrix-led 150w
  • Met ballonverlichting 600w
  • Zonder of met aggregaat, accu
icon-Terreinverlichting

Terreinverlichting

Want to light up your business? Wij bieden de veiligste werkverlichting voor elk terrein. Zoals mobiele lichtmastaggregaten, bouwkraanverlichting, lichtballonnen, parkingverlichting en werflampen. Duurzaam dankzij 100% ledverlichting.

icon-Interventieverlichting

Interventieverlichting

Want to light up your safety? Ontdek ons krachtig signaallicht voor interventies en calamiteiten. Ruim aanbod mobiele ledverlichting voor brandweer, civiele bescherming, bouw, evenementen, enz.

icon-Cameramasten

Cameramasten

Mobiele cameramast in lichtmastcontainer kopen? Tijdelijke (uitschuif)masten zijn ideaal voor camerabewaking, verlichting, meetapparatuur, controles, leddisplay en antennes. Eenvoudig te transporteren dankzij onze StaLiCo-transporter.

icon-Ballonverlichting

Ballonverlichting

Ballonverlichting op statief of gemonteerd op lichtmast kopen? Mobiele ballonverlichting is handig op te zetten en te verplaatsen. Vergroot de zichtbaarheid en veiligheid op je werf door de unieke 360°-lichtbundel.

icon-Power hybrid accu solar

Power hybrid accu solar

Accupack of hybride generator kopen of huren? We voorzien alle lichtmasten en cameramasten van stroom. Bekijk onze verschillende hybride systemen waarbij masten autonoom werken op een terrein zonder stroomvoorzieningen.

milieubewust

Go Green

GR technics gaat voor duurzaamheid en voor CO2-reductie.

Met de MOBILE ENERGY STORAGE systemen, leveren wij accupacks alsook batterijoplossingen en UPS op maat gemaakt voor ieder project. Met onze innovatieve producten voor verlichting en camerabewaking - o.a. door het gebruik van zonnepanelen - bieden we oplossingen om verantwoord om te gaan met energie, en zo milieu én kosten te sparen. De nieuwe generatie mobiele stroomgeneratoren met accupack, GR Compact Hybrid kunnen het verbruik tot 60% reduceren.

LET'S GO GREEN

Meer informatie
Go Green
Eigen merk, ontwikkeling en productie

STALICO licht- en cameramasten

GR technics produceert het hele jaar door licht- en cameramasten onder hun eigen merk STALICO. Hierbij streven wij naar eenheid, veiligheid en duurzaamheid. Dat maakt hun marktpositie reeds 15 jaar sterk.

Deze STALICO telescopische masten zijn compact en solide opgebouwd, uitschuifbaar tot 8,5 meter hoog. Zo kan één lichtmast makkelijk een bouwterrein van 2500 m2 verlichten. De lichtsterktes van de masten, het aantal stuks per werf of festival, enz., we bekijken het samen en maken een voorstel op maat.

Als pionier van de STALICO mobiele beveiligingsmasten bouwen wij iedere cameramast op volgens de specifieke wensen van de klant. Met onze vrachtwagen laadkraan vervoeren wij 22 stuks per rit naar elke gewenste locatie.

Benieuwd naar ons volledig aanbod? BEKIJK ONZE BROCHURE

                                                                                                                                                                                   

 

Meer informatie
GR technics

Kwaliteit, flexibiliteit en service

GR technics Europe is reeds meer dan 15 jaar dé specialist in mobiele verlichting, lichtmasten, cameramasten en hybride systemen. Wij brengen licht en veiligheid op terreinen en bouwwerven. Met betrouwbare oplossingen voor (tijdelijke) verlichting en camerabewaking, draagbare verlichting, stroomgeneratoren, mastschroeffunderingen en veel meer. Onze klanten? Van haven, industrie, bouwsector, evenementenbusiness, brandweer, politie en pretpark tot verhuurbedrijf. Zij stellen onze kwaliteit, flexibiliteit en service erg op prijs. Ervaar het zelf en bekijk onze klanten.

Meer over onze service

Onze troeven

  • De handigste en meest solide mobile lighting
  • 100% led en 60% CO2-reductie
  • Oplossingsgericht voor de veiligste werkverlichting
  • Snel verplaatsbare verlichting bij interventies en calamiteiten
  • Wij herkennen behoeften van onze kanten als geen ander
Contacteer ons