Eigen productie lichtmasten en cameramasten

STALICO licht-en cameramasten

Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten, produceren wij ook in eigen beheer. Ons huismerk STALICO omvat innovatieve lichtmasten en cameramasten voor elk terrein. Betrouwbare en duurzame oplossingen voor (tijdelijke) verlichting en camerabewaking, voor optimale veiligheid van werf en event. Gemaakt met passie en vakkennis.

De STALICO-(uitschuif)masten zijn uiterst veelzijdig, ideaal voor bewaking, verlichting, meetapparatuur, controles, leddisplay en antennes. En altijd eenvoudig te transporteren dankzij onze STALICO-transporter!

Een mobiele lichtmast of cameramast van ons huismerk STALICO kopen of huren? Bekijk hieronder ons assortiment of kom langs voor een voorstel op maat.

 

 

Bekijk ons assortiment

STALICO Compact Box
De STALICO Compact Box is compact ontworpen voor mobiele en tijdelijke toepassingen, voor snelle interventies op buitenterreinen of binnen. Hij is uiterst geschikt voor camerabewaking. De Compact Box is stabiel en door 1 persoon eenvoudig op te zetten door zijn hydraulische mast of mast met handlier. Er is ruimte voorzien voor het plaatsen van een accupack, zodat verschillende toepassingen langer autonoom kunnen werken. In tegenstelling tot de STALICO Box heeft de Compact Box geen stabilisatiepoten. Bij gebruik dient men minimum 120kg contragewicht te voorzien; en dit in de vorm van accu's of beton.
STALICO Box
De STALICO Box is een mobiele en tijdelijke uitschuifmast inzetbaar in diverse sectoren, van industrie, bouw, sport, evenementen, beveiliging, infra, civiel tot pretparken. De STALICO Box is verplaats-, stapel- en hijsbaar. Bovendien zeer stabiel en door 1 persoon op te zetten. Dit type cameramast beschermt alle apparatuur in een afgesloten box. 
STALICO Standaard
De STALICO-lichtmast plaatst men zonder hiervoor een extra betonnen ballast te voorzien. De STALICO-lichtmastcontainer wordt geproduceerd uit warm verzinkt staal en is daardoor tijd- en weerbestendig. Standaard is de STALICO-lichtmastcontainer uitgerust met krachtige 150W led-MATRIX-lampen. De STALICO-lichtmastcontainer is eveneens verkrijgbaar zonder lampen of met een lampenunit met een grotere lichtopbrengst. De gemonteerde lampen verspreiden een aangenaam wit licht. De lichtmastcontainers werken op 230V en zijn per 2 lampen schakelbaar. De gebruiker kan de STALICO-ledlichtmasten per 6 doorkoppelen en op 1 stroompunt aansluiten.  Deze lichtmast wordt geleverd met een keuringsattest NEN-EN50110/NEN3140.
Nieuw
STALICO POWERLight 8,5m 1400W LED
De STALICO POWERLight is de meest zuinige diesel draaiende lichtmast. Deze is uitgerust met een interne zuinige dieselgenerator en hydraulische telescoopmast. Dankzij de 4 krachtige 350W LED lampen bereikt deze lampenunit een groot lichtoppervlak, geschikt voor toepassingen op alle terreinen. Perfect koppelbaar met onze STALICO autonome lichtmast.
STALICO Transporter EA13
Met de gebruiksvriendelijke STALICO Transporter vervoer je cameramasten en lichtmasten naar elk terrein, achter een personenwagen of lichte vrachtwagen. De Transporter is een uniek vervoersconcept, uitgevoerd in warm, verzinkt metaal en een Europees geremd onderstel. De aanhangwagen is geschikt voor alle Europese landen en onmisbaar voor elke gebruiker die in het bezit is van een STALICO-uitschuifmast. Hij is CE-gecertificeerd en wordt geleverd met een EG-verklaring.
STALICO CO² Neutral Ecolight 8,5 m
De STALICO Co2 Neutral Ecolight is de meest duurzame lichtmast op de markt. Ideaal voor verlichting zonder generator, tanken of stroomaanvoer voor autonoom en geruisloos gebruik op verplaatsing. Met een accubank van bijvoorbeeld 720Ah 48V garandeert deze lichtmast tot 100 uren autonomie en de meest CO-neutrale verlichting op je terrein. De innovatieve lichtmastcontainer is verplaats-, stapel- en hijsbaar. Hij is zeer stabiel en door 1 persoon op te zetten.
STALICO Co² Neutral Ballon light 6,5 m
De STALICO Co2 Neutral Ballon light is de meest duurzame lichtmast op de markt. Hiermee is tot één week lang verlichting mogelijk zonder generator, tanken of stroomaanvoer. Voor autonoom en geruisloos gebruik op verplaatsing. Met een accubank van bijvoorbeeld 720 Ah 48V garandeert deze lichtmast ± 50 uren autonomie en de meest CO-neutrale ballonverlichting van 600W led op je terrein. De innovatieve lichtmastcontainer is verplaats-, stapel- en hijsbaar. Hij is zeer stabiel en door 1 persoon op te zetten.
STALICO Camera Box
De STALICO Box is een mobiele en tijdelijke uitschuifmast inzetbaar in diverse sectoren, van industrie, bouw, sport, evenementen, beveiliging, infra, civiel tot pretparken. De STALICO Box is verplaats-, stapel- en hijsbaar. Bovendien zeer stabiel en door 1 persoon op te zetten. Dit type cameramast beschermt alle apparatuur in een afgesloten box. 
Nieuw
Solar STALICO Tower
De nieuwste generatie STALICO mobiele cameramast is beschikbaar met 3 geïntegreerde zonnepanelen. Een ingenieus uitklapbaar systeem garandeert de optimale opname van zonne-energie. In combinatie met één van onze accu-systemen of fuel cell zorgt dit voor een verbluffende autonomie. Eén van de meest klimaat besparende ontwikkeling voor klein verbruik.  
Nieuw
STALICO Energy Box
Dé zuinigste STALICO compact aggregaat! De STALICO Energy Box is een onafhankelijke stroomvoorziening die ingezet wordt daar waar geen stroom beschikbaar is. Deze kan ook geplaatst worden wanneer onze GROUND SOLAR niet voldoende energie levert aan het accu pakket voorzien in onze STALICO cameramast. Deze Energy Box vormt een mooi geheel met al onze STALICO systemen. Door het zuinige verbruik EN de automatische start/stop functie, zal de Energy Box enkel draaien totdat de accu opnieuw geladen is. De STALICO Energy Box is koppelbaar met het Accu-pack of de STALICO SOLAR TOWER met accu's en combineerbaar met de MOBILE GROUND SOLAR.
STALICO Transporter EA075
Met de gebruiksvriendelijke STALICO Transporter vervoer je cameramasten en lichtmasten naar elk terrein, achter een personenwagen of lichte vrachtwagen. De Transporter is een uniek vervoersconcept, uitgevoerd in warm, verzinkt metaal. De aanhangwagen is ongeremd en onmisbaar voor elke gebruiker die in het bezit is van een STALICO-uitschuifmast. Hij is CE-gecertificeerd en wordt geleverd met een EG-verklaring.
Nieuw
STALICO POWER ACCU
Met de STALICO POWER ACCU heeft men een eenvoudige overgang naar duurzame energie door het inzetten van een mobiel batterijpakket. Dit systeem wordt gecombineerd met een vaste lage voeding of met een plaatselijke generator. Optioneel gekoppeld aan mobiele zonnepanelen wordt deze POWER ACCU extra geladen. Door slim monitoren en aansturen garandeert men de meest ecologische energieoplossing op tijdelijke projecten.
Nieuw
STALICO SOLAR LIGHTING TOWER
De nieuwste generatie STALICO mobiele lichtmast is beschikbaar met 3 geïntegreerde zonnepanelen. Een ingenieus uitklapbaar systeem garandeert de optimale opname van zonne-energie. Eén van de meest klimaat besparende ontwikkeling voor klein verbruik.
Neem contact op
Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief